Jennifer Lopez, declaraţii surprinzătoare despre actuala relaţie cu Ben Affleck: „Nu reflectă cum mă simt…”

Jennifer Lopez, declaraţii surprinzătoare despre actuala relaţie cu Ben Affleck: „Nu reflectă cum mă simt…”

Presa americană a relatat recent că Jennifer Lopez s-a simţit jignită de comentariile lui Ben Affleck vizavi de fosta lui soţie, Jennifer Garner.

În timpul unui interviu amplu acordat lui Howard Stern, Affleck a vorbit şi despre o perioadă mai dificilă din viaţa sa, când căsătoria lui cu Garner se clătina. La un moment dat, actorul a spus: „parte din motivul pentru care am început să beau… pentru că nu aveam ieşire.”

Ulterior, la Jimmy Kimmel Live!, Affleck a ţinut să clarifice că nu şi-ar dori niciodată ca fiicele şi fiul său să creadă că ar avea ceva rău de zis despre mama lor. Actorul a spus că, în timp ce la emisiunea lui Stern a încercat să povestească cu maximă deschidere despre cum au trecut el şi Garner prin divorţul lor, punând mereu copiii pe primul loc, din citatele preluate ulterior de mass-media a reieşit că el o învinovăţeşte pentru problemele sale cu alcoolul.

Affleck şi Garner au două fiice, pe Violet, în vârstă de 16 ani, şi pe Seraphina, în vârstă de 12 ani, şi un fiu, pe Samuel, care are 9 ani.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt