Kanye West, cea mai şocantă apariţie publică de până acum

Kanye West, cea mai şocantă apariţie publică de până acum

Kanye West ne-a obişnuit până acum cu apariţiile lui care reuşesc să şocheze pe toată lumea. Însă, cele mai recente fotografii cu rapper-ul în vârstă de 44 ani i-au pus pe gânduri pe fanii acestuia.

Kanye West a fost suprins de către paparazzi în Veneţia, acolo unde a participat la o nuntă. Artistul a susţinut un show surpriză, iar pe lângă melodiile lui deja cunoscute, a interpretat şi două piese de pe albumul său lansat recent, Donda. Potrivit TMZ şi Complez, este vorba despre nunta lui Alexandre Arnault, vicepreşedintele executiv Tiffany & Co. El s-a căsătorit cu partenera sa, Géraldine Guyot, o femeie de afaceri şi fondatoarea unui brand de accesorii high-end, D’Estrëe.

Cei doi au avut parte şi în vara anului 2021 de o ceremonie, în Paris, alături de câţiva invitaţi. La nunta celor doi din Veneţia au fost prezente şi alte celebrităţi, precum Beyoncé, alături de soţul său, Jay-Z, şi Pharrell Williams. Alexandre Arnault este fiul lui Bernard Arnault, preşedintele grupului LVMH.

În imaginile surprinse de paparazzi, se poate observa că rapper-ul poartă o mască albă, care îi acoperea aproape toată faţă. La nuntă se pare că acesta a purtat o altă mască, însă gri.

Afla mai multe despreaparitiekanye westtop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt