Kim Kardashian, hotărâtă să finalizeze procesul de divorţ

Kim Kardashian, hotărâtă să finalizeze procesul de divorţ

Kim Kardashian nu îşi doreşte să mai dea o nouă şansă căsniciei sale cu Kanye West. Ba mai mult decât atât, se pare că vedeta reality show-ului Keeping Up With The Kardashian vrea ca procesul de divorţ să se încheie cât mai curând.

Potrivit documentelor obţinute de publicaţia People, Kardashian „a încercat să rezolve această situaţie chiar de când a depus actele pentru dizolvarea căsătoriei, în februarie 2021. Aceasta şi avocatul ei i-au contactat pe Kanye West şi pe avocatul lui de mai multe ori în speranţa că vor rezolva acest caz într-un mod rapid şi amiabil. West nu a răspuns”.

Kim Kardashian „nu îşi mai doreşte să fie căsătorită cu West”, se arată în documentele oficiale. În plus, aceasta vrea să renunţe şi la numele de familie al rapper-ului.

Potrivit pozelor obţinute de paparazzi, Kim Kardashian ar forma în momentul de faţă un cuplu cu comediantul Pete Davidson. Aceştia au fost surprinşi în urmă cu puţin timp în timp ce luau o cină romantică la unul dintre cele mai populare restaurante din Santa Monica, Giorgio Baldi.

Potrivit unei surse, Kim şi Pete „erau destul de apropiaţi şi în timpul cinei, stând unul lângă altul într-un colţ liniştit al restaurantului”, anunţă TMZ.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt