MAE anunţă că încă un ostatic cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, a murit în Fâşia Gaza

MAE anunţă că încă un ostatic cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, a murit în Fâşia Gaza

Ministerul de Externe anunţă sâmbătă seara că autorităţile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatic în Fâşia Gaza.

”În prezent, o persoană cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, se mai află ostatică în Fâşia Gaza, context în care reiterează necesitatea eliberării tuturor ostaticilor din Fâşia Gaza”, anunţă MAE, citat de News.ro
”În continuarea precizărilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, precizăm că autorităţile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatic în Fâşia Gaza. Ministerul afacerilor externe transmite condoleanţe familiei îndoliate”, se arată în comunicatul MAE. 
Ministerul afirmă că ”în prezent, o persoană cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, se mai află ostatică în Fâşia Gaza, context în care Ministerul Afacerilor Externe reiterează necesitatea eliberării tuturor ostaticilor din Fâşia Gaza”. 
”Ambasada României la Tel Aviv menţine contactul cu autorităţile israeliene”, mai precizează MAE. 

Afla mai multe desprefâşia gazaostatecdeces
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt