Maia Sandu a ajuns la Timişoara. Este al doilea şef de stat care vizitează oraşul în mai puţin de un an

Maia Sandu a ajuns la Timişoara. Este al doilea şef de stat care vizitează oraşul în mai puţin de un an

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a ajuns, vineri seară, la Timişoara, imagini cu sosirea ei fiind publicate de Aeroportul Internaţional Timişoara pe pagina de Facebook. 
Maia Sandu va primi sâmbătă premiul ”Timişoara Pentru Valori Europene” într-o ceremonie care va avea loc la Cinema Timiş din centrul oraşului.
”Bun venit Preşedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu!”, au notat reprezentantii Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, în postarea de pe Facebook, iar alături au postat trei fotografii. În două dintre acestea, Maia Sandu poate fi văzută în Salonul Oficial al Aeroportului, în timp ce scrie un mesaj în Cartea de Onoare.
Mesajul preşedintelui Republicii Moldova este: ”Revin cu drag la Timişoara şi vă sunt recunoscătoare pentru primirea călduroasă. Maia Sandu”.
Preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu se va afla în România pentru a primi premiul Timişoara Pentru Valori Europene, ceremonia fiind programată la ora 11.00, la la Cinema Timiş
Premiul Timişoara Pentru Valori Europene onorează personalităţi recunoscute pe plan internaţional care, cu determinare, curaj şi creativitate, promovează sau apără valorile europene în interiorul şi în afara Uniunii Europene.
Timişoara a mai fost vizitată anul trecut, în luna mai, şi de preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier.
 

Afla mai multe despremaia sanduvizitatimisoara
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt