Nepoţii Reginei, reuniţi după moartea acesteia

Nepoţii Reginei, reuniţi după moartea acesteia

Miile de oameni care s-au adunat ieri în faţa Castelul Windsor pentru a aduce un ultim omagiu celei care a domnit timp de 70 de ani asupra Regatului Unit au avut parte de o surpriză neaşteptată. Nepoţii regretatei Regine Elisabeta a II-a, William şi Harry, au ieşit alături de soţiile lor, Kate şi Meghan, în faţa Castelului pentru a privi mesajele şi florile aduse de public. Uimirea a fost cu atât mai mare cu cât cei doi prinţi au părut că au lăsat deoparte orice neînţelegere din trecut pentru a fi alături unul de celălalt în aceste momente dificile.

Moartea reginei Elisabeta a II-a a făcut ca neînţelegerile dintre cei doi nepoţi ai să pălească în faţa durerii pierderii celei care le-a fost bunică. William a transmis şi un mesaj prin intermediul paginii de Instagram.

Conform purtătorului de cuvânt al lui William, noul prinţ de Wales l-a invitat pe fratele său Harry şi pe soţia acestuia să li se alăture la o plimbare pentru a vorbi cu mulţimea. Cei mici au fost extrem de încântaţi să îi vadă pe cei doi prinţi din nou, împreună.

Meghan Markle a fost şi ea primită cu braţele deschise de publicul britanic. Reunirea celor doi fraţi alături de soţiile lor în aceste momente de pierdere a trezit speranţa britanicilor. Speranţa unei noi reapropieri între cei doi prinţi, William şi Harry.

Acum, după moartea străbunicii lor, copiii lui Harry şi Meghan au devenit Alteţa Sa Regală Prinţul Archie de Sussex şi Alteţa Sa Regală Prinţesa Lilibet de Sussex. Schimbarea este rezultatul unor reguli stabilite acum mai bine de un secol de regele George al 5-lea.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt