Poliţistul ”The Rock”

Poliţistul ”The Rock”

Un poliţist din Statele Unite a devenit faimos pentru asemănarea izbitoare cu actorul Dwayne "The Rock"
Johnson. Totul a pornit după ce o femeie a postat un filmuleţ pe reţelele sociale în care compară aspectul fizic al agentului cu cel al faimoasei vedete de la Hollywood. Videoclipul a devenit imediat viral, iar bărbatul este acum cunoscut în toată America.

Femeia a observat poza agentului pe pagina de Facebook a poliţiei din statul american Alabama. Ulterior, aceasta a realizat un clip în care îl prezintă pe Eric Fields, bărbatul care poate fi confundat foarte uşor cu actorul Dwayne "The Rock" Johnson. Până să ajungă faimos, Eric era frecvent ţinta glumelor colegilor săi din departamentul de poliţie, datorită asemănării sale cu celebra vedetă.

Poliţiştul a făcut chiar şi un mic experiment, în timp ce se afla la volanul maşinii. În timp ce trecea pe lângă un autobuz cu turişti, a deschis geamul şi a salutat persoanele dinăuntru. Reacţia acestora a fost una explozivă: grupul de turişti a început să strige, entuziasmat, la vederea celui care seamănă perfect cu The Rock.

Dwayne "The Rock" Johnson este cel mai bine plătit actor din lume, potrivit clasamentului întocmit de revista Forbes. Întrun singur an, vedeta a reuşit să câştige aproape 88 de milioane de dolari şi este considerat unul dintre cei mai buni luptători de wrestling din toate timpurile.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt