Şeful armatei ucrainene promite iadul pentru Rusia în caz de invazie şi cere populaţiei să rămână calmă

Şeful armatei ucrainene promite iadul pentru Rusia în caz de invazie şi cere populaţiei să rămână calmă

Comandantul şef al Forţelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zaluzhni, a promis că va aranja iadul pentru Rusia în cazul unei invazii a teritoriului ucrainean.

Ministrul apărării al Ucrainei, Oleksii Reznikov, şi comandantul şef al Forţelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zaluzhni , au făcut un apel comun către poporul ucrainean   pe site-ul Ministerului Apărării.  

„Armata şi voluntarii au reuşit să supravieţuiască în 2014, când „fratele” ne-a înfipt un cuţit în spate. Pe atunci, mulţi nu erau pregătiţi din punct de vedere psihologic să reziste celui cu care s-au aşezat până mai ieri la aceeaşi masă. Acum situaţia este destul de diferită. Kremlinul ştie acest lucru cu siguranţă, iar acesta este un element important de descurajare. Astăzi avem cea mai puternică armată din Ucraina din ultimii 15 ani şi cea mai puternică armată din Europa, armata noastră este condusă de generali şi ofiţeri militari. Ilovaisk, Debalţeve şi-a lăsat cicatrici în inimă, dar şi-a temperat voinţa. Apărarea eroică a aeroporturilor din Doneţk şi Lugansk, apărarea zilnică a zeci de aşezări - de la Staniţa Luganska la Şirokino - au făcut moralul neclintit. Toţi cei care s-au uitat vreodată în ochii soldaţilor noştri sunt siguri că nu se va repeta 2014, agresorul nu va lua Kievul, Odesa, Harkov sau orice alt oraş.”, a spus ministrul apărării al Ucrainei Oleksii Reznikov.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt