Susţinătorul neaşteptat al Prinţesei Charlene în cea mai dificilă perioadă din viaţa ei

Susţinătorul neaşteptat al Prinţesei Charlene în cea mai dificilă perioadă din viaţa ei

Potrivit Daily Mail, Prinţesa Charlene de Monaco ar fi în permanentă legătură cu fostul partener al supermodelului Naomi Campbell, miliardarul Vladislav Doronin.

Prinţesa de 43 de ani trece în continuare, se pare, printr-o perioadă dificilă, după ce a fost internată săptămâna trecută într-un centru de tratament, la foarte scurt timp de la mult aşteptata sa întoarcere la Monte Carlo.

Soţul ei, Prinţul Albert, a declarat pentru revista People că soţia sa, care a părut tot mai slăbită în ultima vreme, şi nu a putut mânca, nici dormi, a recunoscut că are nevoie de ajutor.

Albert, care la începutul acestui an a continuat să susţină că soţia sa suferea exclusiv din cauza unei infecţii a sinusurilor, nu a dezvăluit detalii despre boala ei, dar a exclus cancerul şi Covid.

Albert a declarat că reîntâlnirea lui Charlene cu familia după şase luni de stat în Africa de Sud a decurs bine în primele ore, dar că apropiaţii şi-au dat foarte repede seama că aceasta nu este OK. El a făcut aluzie la o posibilă cadere psihică, spunând că Charlene „a fost copleşită şi nu a putut face faţă îndatoririlor oficiale, vieţii în general sau chiar vieţii de familie” şi suferă de „epuizare, atât emoţională, cât şi fizică”.

Prinţul a insistat să infirme bănuielile potrivit cărora o ruptură în relaţia lor, cauzată de infidelităţile sale, ar fi cauza tuturor problemelor lui Charlene. „Probabil că voi spune asta de mai multe ori, dar asta nu are nimic de-a face cu relaţia noastră. Vreau să fie foarte clar. Ce are ea nu ţine de probleme din relaţia noastră, de relaţia dintre un soţ şi soţia lui. Este de altă natură.” El a adăugat că starea ei actuală este rezultatul „mai multor factori care sunt privaţi.”

În acest context, este cu atât mai bizară menţionarea lui Doronin, în vârstă de 59 de ani, ca apropiat al prinţesei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt