Sute de mii de oameni sunt aşteptaţi la funerariile Reginei

Sute de mii de oameni sunt aşteptaţi la funerariile Reginei

Londra este acum un oraş în pregătiri. Operaţiunea London Bridge, care stabileşte în amănunt toţi paşii care trebuie făcuţi pentru ceremoniile de înmormântare a Reginei, este pusă în practică. La capela unde va fi adus trupul neînsufleţit, sunt aşteptate sute de mii de oameni. Iar între timp zborurile către Londra, din toate colţurile lumii, sunt pline, semn că lumea vrea să fie prezentă la acest eveniment atât de important pentru istoria Marii Britanii şi, de ce nu, pentru întreaga planetă. Chiar dacă îşi plang Regina, britanicii prives spre viitor şi îşi pun toată speranţa în noul suveran.

În toate pieţele, pe marile bulevarde şi în faţa tuturor clădirilor importante se fac gesturi care arată cât de important este acest moment.

Însă, punctul zero rămâne Palatul Buckingham. Mulţimi de oameni vin în continuare sa depună flori şi, dacă au noroc, să îl poată vedea pe Regele Charles al III-lea. Totuşi, răbdarea oamenilor este răsplătită. Apariţia feţelor regale creează o euforie de nedescris.

Oamenii privesc spre viitor cu speranţă. Deşi, sunt şi voci, în special tineri, care nu vad în noul rege puterea pe care Elisabeta a Doua a avut-o.

Aglomeraţie este şi pe aeroporturile din Londra. Pe toate rutele, avioanele sunt arhipline. Mii de oameni din intreaga lume vin să participe la funeraliile Reginei Elisabeta a II a. Iar aşteptarea pentru controlul paşapoartelor poate dura şi cateva ore.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt