Taifun apocaliptic în China

Taifun apocaliptic în China

Vremea rea a pus stăpânire pe mai multe state din întreaga lume! Ploile au făcut prăpăd pe străzile Londrei iar în Costa Rica mii de oameni au fost evacuaţi! Asta în timp ce inundaţiile continuă să facă prăpăd şi în Belgia unde viiturile au cauzat până acum moartea a 37 de persoane. Alunecările de teren din India cauzate de ploile musonice au ucis cel puţin 100 de suflete iar taifunul din China a luat oamenii pe sus.

Taifunul In-Fa a lovit mai multe provincii din estul Chinei care se află acum în stare de alertă.

1,5 milioane de oameni au fost evacuaţi şi duşi la cele peste 10,000 de adăpostruri deschise temporar.
Peste 1,000 de copaci au fost doborâţi şi zeci de aeroporturi au fost închise.

Şi Costa Rica a fost grav afectată de inundaţii. 36 de districte din centrul şi sud-estul ţării au fost distruse de
ploi iar guvernul a emis o alertă roşie pentru cel puţin 5 dintre acestea.

După Germania, Luxembrug şi Olanda şi Marea Britanie a -fost lovită de ploi torenţiale. Maşinile din Londra au plutit pe străzi iar mai multe staţii de metrou şi parcări subterane au fost inundate.

Inundaţiile care au lat până acum viaţa a aproape 40 de oameni în Belgia continuă. Apele au măturat străzile în Dinant, o localitate aflată la 90 de kilometri de Bruxelles. Furtuna, care a durat 2 ore, a luat pe sus tot a prins în cale.

Ploile torenţiale care au început acum 2 săptămâni continuă să facă ravagii în ţările din lumea întreagă.
Germania şi Belgia sunt momentan unele dintre cele mai afectate ţări iar bilanţul morţilor a depăşit 180 de morţi. Sute de oameni rămân încă dispăruţi în Olanda, Elveţia şi Luxemburg, alte ţări afectate de viituri.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt