Tatăl lui Britney Spears, înlăturat din rolul de tutore al averii cântăreţei

Tatăl lui Britney Spears, înlăturat din rolul de tutore al averii cântăreţei

James ”Jamie” Spears, tatăl lui Britney Spears, a fost înlăturat din rolul de tutore al averii cântăreţei, a decis un judecător din Los Angeles. 

Judecătoarea Brenda Penny de la Curtea Superioară a districtului Los Angeles a hotărât miercuri ca tatăl lui Britney Spears să fie suspendat ca tutore, o modificare pe care cântăreaţa a cerut-o în urmă cu un an şi care o va aduce pe calea libertăţii pentru prima dată din 2008, potrivit avocatului ei.

Jamie Spears a depus luna trecută cererea de dizolvare a tutelei, după ce fiica lui a solicitat să fie înlocuit cu un tutore profesionist.

Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a descris situaţia în care se află ca „abuzivă”, la prima ei audiere, care a avut loc vara aceasta, în care a susţinut că a fost împiedicată să se căsătorească, să aibă alţi copii.

Penny a avut mai multe opţiuni miercuri. Ar fi putut chiar să amâne decizia şi să ceară mai multe dovezi. „Situaţia nu este realistă... Această situaţie este toxică”, a spus judecătoarea, potrivit nbcnews.com.

Afla mai multe despreaverebritney spearstatatutela
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt