Un scafandru a povestit cum s-a salvat după ce a fost înghiţit de o balenă: M-am văzut în gura unei balene. Mi-am zis, asta e, voi muri

Un scafandru a povestit cum s-a salvat după ce a fost înghiţit de o balenă: M-am văzut în gura unei balene. Mi-am zis, asta e, voi muri

Un bărbat  de 56 de ani din Statele Unite a povestit pentru cum a fost înghiţit de o balenă cu cocoaşă. Michael Packard este scafandru profesionist şi se afla pe fundul oceanului în căutare de homari, relatează BBC. Pentru a se elibera, americanul a început să se zbată pentru a-i transmite mamiferului că ceva nu este în regulă.

Michael realizează adesea scufundări în ocean pentru a pescui homar, iar de data aceasta a devenit involuntar captura unei balene cu cocoaşă, mai scrie sursa citată. În timp ce se afla pe fundul nisipos al oceanului, americanul a fost prins în lanţul alimentar al uriaşului mamifer.

"Am simţit deodată cum mă trage ceva şi am văzut totul complet negru. Şi atunci mi-am dat seama: O, Doamne, sunt în gura unei balene şi încearcă să mă înghită. Asta e, voi muri”, rememorează Packard, după ce a fost externat din spitalul Cape Cod.

Pentru a se elibera, a început să se zbată pentru a-i transmite mamiferului că ceva nu este în regulă. Stânjenită de mişcările bărbatului îmbrăcat în costum de scafandru, balena l-a scos afară, la suprafaţa oceanului.

În ciuda pledoariilor soţiei sale de a-şi căuta un alt loc de muncă, mai sigur, Michael spune că nu intenţionează să renunţe la o carieră de 40 de ani de scafandru profesionist.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt