UPDATE. Atac armat într-o şcoală din Finlanda. Un copil de 12 ani a murit şi alţi doi au fost răniţi

UPDATE. Atac armat într-o şcoală din Finlanda. Un copil de 12 ani a murit şi alţi doi au fost răniţi
foto: X

Trei copii au fost răniţi marţi într-un atac armat într-o şcoală, la Vantaa, o localitate situată la nord de Helsinki, iar un suspect a fost arestat, potrivit primelor elemente difuzate de poliţia finlandeză, relatează BBC News, citată de news.ro.

UPDATE:  Autorităţile finlandeze au anunţat că unul dintre cei trei copii răniţi în atacul armat dintr-o şcoală din oraşul Vantaa a murit.

Poliţia finlandeză anunţă că un suspect a fost arestat.

”Există răniţi în atacul armat. Suspectul se află în arest preventiv”, anunţă poliţia, mobilizată la faţa locului.

Poliţia anunţă că a intervenit la Şcoala Viertola imediat după ora locală 9.00 (şi ora României) şi le-a cerut locuitorilor să rămână înăuntru.

Şcoala are 800 de elevi şi 90 de angajaţi.

Martori declară postului local YLE că două ambulanţe au plecat de la faţa locului.

Poliţia anunţă că toate persoanele implicate în acest incident sunt minori şi că trei au fost răniţi.

Şcoala Viertola are elevi cu vârste cuprinse între şapte şi 15 ani, la şcoala primată şi ginmaziu.

Elevii tocmai se întorseseră la ore după vacanţa de Paşte.

Trei copii au fost răniţi marţi într-un atac armat într-o şcoală, la Vantaa, o localitate situată la nord de Helsinki, iar un suspect a fost arestat, potrivit primelor elemente difuzate de poliţia finlandeză, relatează BBC News.

Poliţia finlandeză anunţă că un suspect a fost arestat. ”Există răniţi în atacul armat. Suspectul se află în arest preventiv”, anunţă poliţia, mobilizată la faţa locului. Poliţia anunţă că a intervenit la Şcoala Viertola imediat după ora locală 9.00 (şi ora României) şi le-a cerut locuitorilor să rămână înăuntru.

Şcoala are 800 de elevi şi 90 de angajaţi. Martori declară postului local YLE că două ambulanţe au plecat de la faţa locului. Poliţia anunţă că toate persoanele implicate în acest incident sunt minori şi că trei au fost răniţi. Şcoala Viertola are elevi cu vârste cuprinse între şapte şi 15 ani, la şcoala primată şi ginmaziu. Elevii tocmai se întorseseră la ore după vacanţăa de Paşte.

Afla mai multe desprefinlandaatacscoala
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt