VIDEO - Noi imagini cu prinţesa Kate, surâzătoare, alături de prinţul William

VIDEO - Noi imagini cu prinţesa Kate, surâzătoare, alături de prinţul William

Noi imagini cu prinţesa Kate au fost publicate luni seară. Ea apare zâmbind alături de soţul ei, prinţul William, la o piaţă agricolă din Windsor, în vestul Londrei.

Starea de sănătate a prinţesei alimentează de săptămâni întregi zvonuri şi speculaţii nebănuite.

O înregistrare video publicată de tabloidul The Sun şi o fotografie mai clară o arată pe Kate, 42 de ani, mergând cu părul despletit, zâmbind.

Potrivit presei britanice, imaginile cu prinţesa şi soţul ei, moştenitorul tronului Marii Britanii, au fost realizate sâmbătă în faţa unei pieţe locale de fermieri din Windsor, nu departe de casa familiei lor de la ţară.

Lunea trecută, Kate a fost fotografiată într-o maşină cu William.

Kate a suferit o operaţie abdominală majoră în 16 ianuarie. Palatul avertizase că ea nu va reveni la îndatoririle publice înainte de Paşte.

Dar absenţa îndelungată a prinţesei, de obicei una dintre cele mai fotografiate femei de pe planetă, a dat naştere la tot felul de teorii. 

Publicarea, la 10 martie, a unei fotografii cu Prinţesa de Wales, zâmbitoare şi înconjurată de copiii săi, cu ocazia Zilei Mamei, trebuia să fie răspunsul. Dar descoperirea multiplelor retuşuri pe fotografie, retragerea acesteia de către cinci dintre marile agenţii de presă (inclusiv AFP) care o publicaseră şi scuzele categorice ale lui Kate, care şi-a asumat responsabilitatea spunând că "a încercat să se priceapă la editare", au avut un efect complet opus.

Luni seara, The Sun a însoţit noile imagini cu un mesaj adresat prinţesei: "Mă bucur să te văd, Kate", scria acesta.

"Această imagine va reduce la tăcere teoriile conspiraţiei", afirmă Daily Mail. De asemenea, ea îi va "linişti pe fani că prinţesa se recuperează bine" după operaţie, adaugă ziarul.

Potrivit The Sun, Kate şi William au participat duminică şi la un eveniment sportiv la care au asistat cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis.

Presa britanică a relatat în weekend şi luni că nu se aşteaptă ca prinţesa de Wales să revină la îndatoririle publice până la 17 aprilie.

Afla mai multe desprekatewilliamprintesa
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt