Fetele ucise pe trotuar, conduse pe ultimul drum – Focus Prima TV

Fetele ucise pe trotuar, conduse pe ultimul drum

Fetele ucise de șoferita băuta în accidentul rutier din cartierul bucureștean Andronache au fost conduse azi pe ultimul drum. Sute de oameni au fost alături de familiile îndoliate. Cu toții sunt revoltați și cer ca autoarea tragediei să plătească!

Au fost scene copleșitoare astăzi în cartierul Andronache. Cortegiului funerar al Raisei și Mihaelei s-a întins pe sute de metri. Familiile îndoliate și-au luat rămas bun de la fetele ucise de o mașină scăpată de sub control de o șoferiță care consumase alcool. Revoltați, oamenii cer ca femeia care le-a ucis să plătească.

Deznădejdea familiilor fetelor este cu atât mai mare cu cât, spun ei, tragedia putea fi eviutată.

Femeia care a provocat moartea celor două fete a stat în arest o singură noapte. Magistrații au decis ulteiror măsura controlului judiciar. Analizele au arătat că șoferița se urcase băută la volan. Inițial, autoarea accidentului, le-a declarat polițiștilor că motivul pentru care a pierdut controlul volanului a fost un simplu strănut. Un strănut care a făcut-o să încurce frâna cu accelarația și care în cele din urmă a dus la moartea
a două tinere aflate pe trotuar.

Total
0
Shares
Total
0
Share