Franţa, procesul Bataclan. Teroristul Salah Abdeslam a urlat în boxa acuzaţilor: „De şase ani sunt tratat ca un câine!“ - Focus Prima TV

Franţa, procesul Bataclan. Teroristul Salah Abdeslam a urlat în boxa acuzaţilor: „De şase ani sunt tratat ca un câine!“

Profimedia

Singurul membru în viaţă al comandourilor care au comis atentatele teroriste de la 13 noiembrie 2015 în Franţa, soldate cu 130 de morţi, Salah Abdeslam, a urlat miercuri, în boxa acuzaţilor, că „de şase ani sunt tratat ca un câine”, denunţând condiţiile de detenţie, după ce unuia dintre ceilalţi acuzaţi, Farid Kharkhach, i s-a făcut rău, relatează BFMTV.

Un proces ”istoric” al atentatelor de la 13 noiembrie 2015, care au îndoliat Franţa în urmă cu şase ani, a început miercuri, la Paris.   Acest proces – ieşit din comun – este filmat pentru Istorie şi urmează să dureze nouă luni de zile, o durată fără precedent într-o procedură penală în Franţa.   Fără precedent este şi amploarea dosarului – 542 de tone -, numărul părţilor civile – 1800 – şi încărcătura emoţională.   Salah Abdeslam a început să urle în boxa acuzaţilor după ce unuia dintre acuzaţi i s-a făcut rău..

Total
0
Shares
Total
0
Share