Aflăm riscul de infectare de pe aplicaţie

Aflăm riscul de infectare de pe aplicaţie

Că suntem cei mai buni în IT, nu mai e un secret! De multe ori însă se bucură de acest lucru prima dată străinii! Vorbim acum despre o aplicaţie dezvoltată de o echipă de experţi români şi americani care este deja disponibilă pentru utilizatorii dintr-un oraş al statului Georgia. Cu ajutorul ei se poate identifica mai uşor riscul de infectare cu noul coronavirus. Cum funcţionează dar şi ce pas trebuie îndeplinit pentru a fi disponibilă şi la noi, aflaţi chiar acum.

AdmoER este o aplicaţie care a pornit de la ideea unei monitorizări avansate a pacienţilor cu Covid-19 şi se adresează utilizatorilor individuali, companiilor private şi guvernelor, autorităţilor din sistemul medical, chiar şi spitalelor.

La crearea contului în aplicaţie nu vi se vor cere numele sau alte date personale, astfel încât aveţi confidenţialitatea asigurată. Doar medicul dumneavoastra poate vizualiza datele, dacă ii oferiti acces.
Locuitorii oraşului Savannah din Georgia sunt primii care beneficiază deja de utilitatea lui AdmoER . De ce a fost aleasă piaţa din Statele Unite pentru lansare? Pentru că este mult mai mare şi include un spirit de întrajutorare comunitară în micile oraşe, spune Dragoş Stănescu, unul dintre dezvoltatorii aplicaţiei.

AdmoER va fi disponibilă şi în Romania, în momentul în care va fi identificat un partener instituţional puternic în zona de sănătate privată, care are deja experienţă în comunicarea cu autorităţile, sustine Dragoş Stănescu. Până atunci însă, AdmoER va veni în sprijinul tuturor statelor cu populaţie săracă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt