Pomelnic la un click distanţă

Pomelnic la un click distanţă

O conexiune la internet, un gând, cel puţin 10 lei şi un click, şi cel de pe lumea cealaltă poate fi pomenit la slujba de la biserică, chiar şi în lipsa celui care vrea să-l adauge la pomelnic. Mitropolia Moldovei şi Bucovinei face un pas în lumea digitală şi, în ciuda dorinţei de a rămâne tradiţională, vine în sprijinul celor aflaţi la distanţă şi lansează pomelnicele online.

Reprezentanţii bisericii spun că primesc sute de apeluri şi scrisori de la români din alte oraşe şi din străinătate, care vor ca în slujbe să fie pomeniţi şi cei dragi.

Aşa că au găsit o soluţie tehnologică: oricine doreşte, intră pe internet, scrie ,,pomelnice online" şi ajunge pe pagina unde poate completa un astfel de pomelnic. Plata se face tot online, iar suma minimă este de 10 lei . Credincioşii mai darnici au posibilitatea să deac hiar şi 1.000 de lei.

Credincioşii spun că nimic nu se compară cu un pomelnic scris de mână şi completat chiar în Catedrală. De câteva zile de când funcţionează aplicaţia, au fost câteva sute de pomelnice online.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt