George Simion, la învestirea guvernului: „Unde s-a ascuns Florin Cîţu? Unde este micuțul?” - Focus Prima TV

George Simion, la învestirea guvernului: „Unde s-a ascuns Florin Cîţu? Unde este micuțul?”

Deputatul George Simion, copreşedinte AUR, l-a întrebat joi, de la tribuna Parlamentului, pe preşedintele de şedinţă, Marcel Ciolacu, „unde se ascunde” Florin Cîţu, care lipsea din sală. „Poate îi este frică, este jenat”, a spus Simion, precizând că va vota împotriva guvernului Ciucă

„Pe procedură, domnule preşedinte, nu l-am văzut pe preşedintele Senatului, pe domnul Florin Cîţu. Pe unde se ascunde? Unde s-a ascuns Florin Cîţu? Îi este frică, este jenat, poate intră în depresie, unde este micuţul, unde a plecat Florin Cîţu? Probabil este cu domnul Klaus Iohannis, (…) l-a trimis la câştigat preşedinţia PNL, ce s-a întâmplat? Domnii de la PNL, ce s-a întâmplat? Dacă aveţi demnitate, un singur lucru: bila neagră în urna albă şi bila albă în urna albă, asta ar fi”, a declarat George Simion la şedinţa plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului Ciucă.

El a adăugat că va urma o opoziţie la „dictatura lui Klaus Iohannis”, motiv pentru care a făcut un apel la parlamentarii „adevăraţi„ să se alăture AUR.

Total
0
Shares
Total
0
Share