Gestul înfiorător şi de neînţeles al unei românce din Marea Britanie. „Ne pregăteam de botez, am avut priveghi” - Focus Prima TV

Gestul înfiorător şi de neînţeles al unei românce din Marea Britanie. „Ne pregăteam de botez, am avut priveghi”

Raluca Tagani are 29 de ani, locuieşte de trei ani la Belfast, în capitala Irlandei de Nord, şi a devenit de curând erou negativ într-un scenariu horror. Deşi avea tot ce şi-ar fi putut dori, inclusiv o familie frumoasă, doi copii mici şi o viaţă prosperă, românca le-a dat cu piciorul.   

Marţi, 27 iulie, vecinii ei din Ardoyne, Belfast, au dat alarma, după ce românca şi-ar fi ucis bebeluşul în vârstă de doar opt săptămâni şi şi-ar fi rănit mortal fetiţa de doi ani. Nimeni nu a înţeles ce s-a întâmplat, iar anchetatorii nu au nici eu un răspuns pentru gestul de neînţeles al româncei.   Aparent din senin, Raluca Tagani s-ar fi năpustit asupra sugarului cu un cuţit de bucătărie şi l-ar fi înjunghiat de mai multe ori mortal.

Nu s-a mulţumit însă cu atât, iar următoarea victimă în cale furiei dezlănţuite a femeii a fost fetiţa ei de doi ani. Ceva mai norocoasă, micuţa a scăpat cu câteva răni grave, iar ţipetele ei şi ale mamei sale i-au alarmat pe vecini care au intervenit şi au salvat-o în ultima clipă, notează presa din Marea Britanie.

Total
0
Shares
Total
0
Share