Giurgiu: Poliţia efectuează cercetări după ce 360 de baloţi de furaje au ars în urma unei acţiuni intenţionate – Focus Prima TV

Giurgiu: Poliţia efectuează cercetări după ce 360 de baloţi de furaje au ars în urma unei acţiuni intenţionate

IPJ Giurgiu efectuează cercetări după ce aproximativ 360 de baloţi de ovăz şi lucernă au ars în prima zi a anului în urma unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Suseni, iar pompierii au constatat faptul că o acţiune intenţionată a fost cauza probabilă a producerii incendiului.

Potrivit ISU Giurgiu, în seara zilei de 1 ianuarie, ISU Giurgiu a fost solicitat prin 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu de furaje izbucnit într-o gospodărie din localitatea Suseni. Proprietarii au fost cei care au observat incendiul şi au sunat la 112.

“La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Pompierii au constatat faptul că furajele ardeau generalizat şi au intervenit astfel încât flăcările să nu se extindă”, se arată într-un comunicat de presă emis sâmbătă de ISU Giurgiu.

Total
0
Shares
Total
0
Share