Grecii vor deconta o parte din testele COVID ale turiștilor români – Focus Prima TV

Grecii vor deconta o parte din testele COVID ale turiștilor români

Turiştii români care cumpără o vacanţă în nordul Greciei, zonă preferată de cei care merg cu maşina, vor primi din partea hotelierilor o parte din banii plătiţi pentru realizarea testului RT-PCR, se arată într-un comunicat de presă al touroperatorului Paralela 45.

Mai mulţi proprietari de hoteluri din zonă, aflate în oferta de vacanţă a Paralela 45, au stabilit să acorde românilor vouchere cu o valoare de 20 sau 30 de euro, care vor putea fi folosite pentru servicii extra. Oferta este valabilă începând cu luna mai şi numai pentru cei care nu s-au vaccinat.

“Partenerii noştri din nordul Greciei vin în întâmpinarea turiştilor care nu au reuşit să se vaccineze până la momentul începerii vacanţei. Voucherul acoperă o parte importantă din costul testului care este de 40 de euro pentru turiştii Paralela. O familie cu doi copii primeşte înapoi 80-120 de euro din 160 de euro, cât a plătit pe teste, pe care îi poate cheltui pe băuturi răcoritoare, mâncare, băuturi alcoolice extra la hotelul unde e cazată”, a declarat Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Paralela 45 estimează o creştere cu 25% a numărului turiştilor care vor merge, vara aceasta în zonele de vacanţă din nordul Greciei: Halkidiki, Thassos, Riviera Olimpului, de la 7.000 de persoane, anul trecut. Agenţia are aproximativ 400 de oferte pentru zona de nord, de la studiouri la hoteluri de cinci stele.

Total
0
Shares
Total
0
Share