Guvernul alocă 59 milioane lei, din Fondul de rezervă, autorităților locale. Snagov primește bani pentru a-și acoperi cheltuielile curente – Focus Prima TV

Guvernul alocă 59 milioane lei, din Fondul de rezervă, autorităților locale. Snagov primește bani pentru a-și acoperi cheltuielile curente

Guvernul a alocat 59 milioane lei, din Fondul de rezervă bugetară, autorităților locale, pentru cheltuieli curente și de capital și pentru refacerea infrastructurii afectate de calamități în acest an.

Pentru cheltuieli curente și de capital, Consiliului Județean Giurigiu i-a fost alocată suma de 11,7 milioane lei, iar municipiul Miercurea-Ciuc a primit 4,4 milioane lei, prin suplimentarea sumelor defalcate din TVA din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

Prin același mecanism, pentru plata cheltuielilor curente, comunei Snagov, din județul Ilfov, i-a fost alocată suma de 2,13 milioane lei, iar municipiului Giurgiu a primit, separat de județ, 7 milioane lei.

Alte 33,78 milioane lei au fost transferate de la Fondul de rezervă la Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului, iar cea mai mare sumă, de 13 milioane lei a revenit județului Mehedinți, în timp ce jdețul Bisrița-Năsăud a primit 7,4 milioane lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share