Horeca vrea sancțiuni mai mari pentru…horeca – Focus Prima TV

Horeca vrea sancțiuni mai mari pentru…horeca

Picture of rock concert, music festival, New Year eve celebration, party in nightclub, dance floor, disco club, many people standing with raised hands up and clapping, happiness and night life concept

Sancțiuni mai dure și chiar retragerea autorizației de funcționare pentru proprietarii de localuri care organizează chefuri în această perioadă! Asta au cerut reprezentanții HORECA, într-o întâlnire cu prefectul Traian Berbeceanu, în contextul în care Bucureștiul se transformă în week-end-uri în capitala petrecerilor sparte de poliție. De altfel, organizatorii de evenimente solicită să se poată organiza și nunți, pentru
că sunt mulți tineri dornici să meargă la altar.

Cum unele restaurante riscă să devină adevărate focare de infecție, mai cu seamă în week-end-uri, când se încing petreceri pe cinste și oamenii nu mai țin cont de reguli, reprezentanții HORECA spun că acei administratori de localuri, care găzduiesc chefurile, trebuie să fie sancționați mai aspru.

Cei din industrie se plâng în continuare că n-au primit banii promiși de Guvern.

Și organizatorii de evenimente sunt nemulțumiți. Aproximativ 250 de mii de nunti se făceau anual în România, iar anul trecut s-au anulat 90% dintre ele, spun cei din industrie.

De la începutul anului, în ciuda restricțiilor, în București, aproape week-end de week-end polițiștii au spart petreceri și au împărțit amenzi, atât petrecăreților, cât și administratorilor de localuri.

Total
0
Shares
Total
0
Share