Cumperi carne, găseşti plastic

Cumperi carne, găseşti plastic

Cumperi carne şi găseşti plastic. Nu este o glumă, ci păţania unei familii din Bucureşti. O femeie a descoperit plastic într-o caserolă de carne de vită luată dintr-un supermarket cunoscut din Capitală. Urma să o gătească pentru o petrecere de copii. Românii sunt îngrijoraţi şi le este teamă să mai cumpere astfel de produse, pentru a nu-şi pune sănătatea în pericol. Şi autorităţile atrag atenţia să fim atenţi de unde cumpărăm şi să verificăm cu atenţie etichetele.

Liliana Cozma este bucătar de meserie. Soţul ei a mers într-un supermarket din Bucureşti să cumpere carne. Urmau să o pregătească pentru petrecerea nepoatei lor, unde erau invitaţi mai mulţi copii. Acasă însă, când au deschis caserola cu carne de vită, au avut un şoc: nu avea miros şi, când s-au uitat mai bine, au descoperit că în ea se afla plastic tocat. De data aceasta, femeia s-a dus la magazin şi, în faţa angajaţilor, a mai deschis şi alte caserole cu carne de vită, Surpriză: şi acestea conţineau plastic.

Când au văzut că sunt filmaţi, angajaţii i-au spus femeii să şteargă filmarea. Dimpotrivă, ea a postat-o pe internet.

Autorităţile au aflat de incident, însă femeia nu a făcut plângere. Ca urmare, nu se ştie cine este producătorul cărnii cu plastic şi nici magazinul unde era comercializată.

După ce imaginile au devenit virale, tot mai mulţi români spun că se tem şă mai consume produse din supermarket.

Oamenii sunt sfătuiţi să cumpere carne, cât mai des posibil, de la producătorii români.

Reprezentanţii Protecţiei Consumatorului insistă ca românii să verifice cu atenţie etichetele produselor, atât valabilitatea acestora, cât şi numele producătorului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt