Mircea Dinescu a decis care este cel mai bun borş de peşte

Mircea Dinescu a decis care este cel mai bun borş de peşte

Concurs culinar de excepţie pe faleza Dunării, la Festivalul Scrumbiei. Bucătarii din Galaţi s-au întrecut cu cei din Brăila. Mircea Dinescu, realizatorul emisiunii Poezie şi delicateţuri de la Prima TV, a fost şeful juriului şi a trebuit să decidă care echipă a făcut cel mai bun borş de peşte. Fin cunoscător, poetul a gustat din toate ciorbele şi, în final, a decis că toate echipele sunt câştigătoare.

Ştiind cine este şeful juriului, bucătarii participanti la traditionalul concurs de bors de peste de pe malul Dunării s-au pus pe treabă imediat ce s-a dat startul. La final, Mircea Dinescu, a degustat borsul de peste al fiecarei echipe.

După deliberări îndelungi, juriul condus de Mircea dinescu a decis că toate cele patru echipe participante merită locul întâi. Pentru că este şi un bucătar priceput, Mircea Dinescu le-a prezentat celor veniti la festival propria reteta de scrumbie la gratar.

Mircea Dinescu s-a declarat încântat de participarea la Festivalul Scrumbiei, mai ales pentru că a avut loc pe faleza Dunării.

O ediţie specială a emisiunii Poezie şi delicateţuri, filmată chiar la Festivalul Scrumbiei, va fi difuzată de Prima TV imediat după Paşte.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt