Un bărbat a devenit MILIONAR în pandemie printr-o mică afacere agricolă

Un bărbat a devenit MILIONAR în pandemie printr-o mică afacere agricolă

Pentru miliarde de oameni din întreaga lume, pandemia a venit la pachet cu multe probleme. Pentru alţii, însă, aceasta a reprezentat o oportunitate nesperată, iar cei care au ştiut cum să profite de ea s-au îmbogăţit.

Este şi cazul lui Justin Snyder, un bărbat australian care a reuşit să facă 1,4 milioane de dolari în doar trei luni de zile, printr-o afacere în sectorul agricol. Pasionat de ciuperci, acesta nu a sperat niciodată că interesul său pentru acest sector l-ar putea transforma în milionar într-un timp atât de scurt, însă exact asta s-a întâmplat datorită unei creşteri imprevizibile a cererii pe timp de pandemie.

La vârsta de doar 20 de ani, Snyder a plecat în India fără să ştie ce să facă cu viaţa lui, iar acolo şi-a descoperit pasiunea pentru ciuperci. A descoperit Spirulina, o algă verde uscată pe care mulţi o consideră că oferă o sursă bogată de proteine ​​şi fier, iar după întoarcerea în Australia şi-a lansat propria companie super-alimentară în 2012, scrie publicaţia News.com.au.

După mai mulţi ani în care afacerea a mers aşa şi aşa, compania sa a realizat vânzări de 1,5 milioane de dolari în anul financiar 2020-2021, o adevărată explozie comparativ cu anii precedenţi, iar anul acesta îi merge şi mai bine.

Australianul pune acest succes răsunător pe seama pandemiei, care a schimbat mentalitatea consumatorilor cu privire la calitatea şi beneficiile alimentelor pe care le consumă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt