În comă la spital, bătut de mamă - Focus Prima TV

În comă la spital, bătut de mamă

O brăileancă în vârstă de 24 de ani, mamă a 7 copii, însărcinata cu al optulea, a fost arestată preventiv după ce șia
lovit unul dinte copii atât de tare, încât a ajuns în comă la spital. Femeia l-a lăsat pe micuț să zacă și nu a apelat la
ambulanță. La insistențele iubitului femeii, copilul a ajuns la spital, în stare critică. Tânăra urmează să fie decăzută din drepturile părintești

Mihaela Gabriela a ajuns în spatele gratiilor acuzată fiind că și-a lovit făra milă baiatul de 1 an. Mai mult…l-a lăsat să zacă preț de câteva zile. La insistențele iubitului l-a dus în cele din urmă pe copil la spital!

În urma analizelor făcute la București medicii au descoperit numeroase traumatisme, unele chiar mai vechi, semnele unui abuz continuu. Procurorii brăileni au analizat toate aceste detalii și au cerut magistraților arestarea ei.

Din cei șapte copii pe care îi are, femeia locuia doar cu doi dintre ei. Ceilalti copii ai tinerei se află în plasament într-un centru din Buzău și la rudele unuia dintre foștii soți.

Vecinii spun că tânăra își ignora copiii și îi abandona cu zilele!

Sora micuțului aflat acum între viață și moarte, în vârstă de doi ani, urmează să fie luată de protectia copilului. Dacă va scapa cu viață, băiatul va ajunge și el la un asistent maternal. Femeia cel mai probabil va fi decazută din drepturile părintești.

Pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor în condiții de violență în familie femeia va rămâne, deocamdată pentru 30 de zile în spatele gratiilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share