Înecați în Motru - Focus Prima TV

Înecați în Motru

Tragedie pe râul Motru, în judeţul Gorj. Un copil de 9 ani, mama lui, dar și un bărbat în vârstă de 81 de ani, au murit înecați în apele râului. Femeia și-a dus cei doi băieți la scăldat, fără să țină, însă, cont de adâncimea apei. Copiii au intrat în râu, iar din cauza curenților puternici, nu au mai putut să iasă la suprafață. Un localnic a auzit strigătele disperate ale femeii și a sărit să îi ajute. Doar băiețelul de 6 ani a fost scos din apă. Din păcate , fratele lui, mama și cel care a dorit să îi salveze..nu au mai reușit să iasă din apă.

Totul s-a întâmplat în localitatea Cătunele, din județul Gorj. 3 vieți a luat râul Motru în doar câteva minute. Mama celor doi copii a mers împreuna cu ei la scăldat într-o zonă în care apa era extrem de adâncă. Curenții puternici nu i-au mai lăsat pe cei doi copii să iasă din apă.

Văzând că cei mici nu mai pot ieși la suprafață, disperată, mama a început să strige după ajutor. Fără să stea pe
gânduri a sărit și ea în apă să-i salveze. Bărbatul de 81 de ani a auzit strigătele de ajutor în timp ce se afla în grădina casei. Omul, a sărit în râu și a reușit să-l scoată la suprafață pe copilul cel mic, în vârstă de 6 ani. A sărit apoi după ceilalți, însă din păcate nu a mai reușit să îi salveze.

Toți 3 s-au înecat în apele râului, iar trupurile lor au fost scoase pe mal de localnici și angajații ISU. Medicii au
încercat minute în șir să-i resusciteze.

Vecinii au doar cuvinte de laudă la adresa mamei și spun că întotdeauna a avut grijă de copii săi. Nimeni nu își explică de ce i-a dus la scăldat în acea zonă extrem de periculoasă

Copilul care a supraviețuit a fost dus la spitalul din Motru. Tatăl a avut și el nevoie de îngrijiri medicale după ce a aflat ceea ce s-a întâmplat.

Total
0
Shares
Total
0
Share