Inspectoratul Şcolar Suceava, despre dascălii arestaţi pentru agresarea sexuală a elevilor: „De neînţeles. Testarea psihologică trebuie regândită“ - Focus Prima TV

Inspectoratul Şcolar Suceava, despre dascălii arestaţi pentru agresarea sexuală a elevilor: „De neînţeles. Testarea psihologică trebuie regândită“

Contactat telefonic, şeful Inspectoratului Şcolar Suceava, Grigore Bocanci, este de părere că testarea psihologică a cadrelor didactice la început de an şcolar trebuie regândită.

Şeful Inspectoratului Şcolar Suceava (IŞJ), Grigore Bocanci, a declarat pentru „Adevărul” că este la curent cu cele două anchete ale Poliţiei care vizează o educatoare din Bosanci, acuzată de agresiune sexuală şi viol asupra unor fetiţe de 3-7 ani, şi un profesor din Costâna cercetat pentru agresiune sexuală asupra unei adolescente de 14 ani.

Grigore Bocanci a declarat că regretă nespus că Suceava a ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor, amintind că la finele anului trecut un profesor a fost filmat în timp ce pălmuia un elev.

Total
0
Shares
Total
0
Share