Inundațiile au afectat zeci de gospodării, drumuri din Prahova, Brașov, Argeș. 24 de turiști au fost salvați de pe Munții Bucegi - Focus Prima TV

Inundațiile au afectat zeci de gospodării, drumuri din Prahova, Brașov, Argeș. 24 de turiști au fost salvați de pe Munții Bucegi

Inundațiile puternice din ultimele 24 de ore au afectat mai multe zone de pe Valea Prahovei, județul Brașov, Argeș și Vrancea. Au fost distruse drumuri iar pompierii au trebuit să intervină pentru a evacua apa din gospodării și pentru a evacua 24 de turiști de pe Platoul Padina din Munții Bucegi.

Viitură puternică la Nereju, în Vrancea, localitate grav afectată de inundații la începutul verii. Ploaia a distrus varianta ocolitoare a podului, care este în reabilitare, peste râul Zăbala.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma: “În acest moment, circulația este doar pentru acces pietonal. Nu podul în sine este afectat, ci varianta ocolitoare, care a fost făcută pentru durata reabilitării podului. Podul are acum toate lucrările de consolidare.

În iunie am avut probleme pe partea dreaptă la culee sau picior. În două luni podul va fi dat în folosință. Asigură accesul spre satele Nereju Mic și Brădăcești. Viitura a luat doar schelele firmei.

Total
0
Shares
Total
0
Share