Jandarmeria a aplicat 29 de amenzi pentru protestul de duminică noaptea - Focus Prima TV

Jandarmeria a aplicat 29 de amenzi pentru protestul de duminică noaptea

Inquam Photos/Octav Ganea

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat, pentru AGERPRES, că Jandarmeria a aplicat 29 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor sanitare în cazul protestului din noaptea de duminică spre luni din Bucureşti împotriva noilor restricţii dispuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2.

El a precizat că amenzile au fost date în special organizatorilor. “Nu le-aş face eu publicitate, evident că au fost identificaţi, nu aş dori să-i numesc, (…) au fost şi din zona politică”, a spus Stoica.

Potrivit acestuia, printre motivele pentru care au fost aplicate amenzile, se numără încălcarea prevederilor privind interzicerea deplasării persoanelor în afara locuinţei după ora 20,00. “De asemenea, hotărârea din Legea 55 cu privire la organizarea manifestaţiilor a fost şi ea încălcată, pentru că au fost peste 100 de oameni. Din informaţiile pe care le am, au fost aproximativ până în 800 de oameni în tot Bucureştiul, au fost în mai multe puncte”, a declarat Alin Stoica.

El a menţionat că protestul nu avea cum să fie unul autorizat, deoarece s-a desfăşurat în perioada în care sunt interzise deplasările din locuinţă.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share