Asasinatul de la Arad: Parchetul General face cercetări pentru omor calificat cu premeditare. Noi imagini filmate după explozie

Asasinatul de la Arad: Parchetul General face cercetări pentru omor calificat cu premeditare. Noi imagini filmate după explozie

Atacul cu bombă din Arad a fost premeditat, bănuiesc procurorii. Parchetul General a schimbat încadrarea în ancheta deschisă după ce omul de afaceri Ioan Crişan a murit în explozia propriei sale maşini. Anchetatorii fac acum cercetări pentru omor calificat cu premeditare.

Potrivit unui comunicat de presă, „cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”.

După ce, ieri, a fost finalizată cercetarea la faţa locului, procurorul de caz a dispus realizarea mai multor expertize şi constatări criminalistice, având în vedere natura complexă investigaţiei. Au fost audiate mai multe persoane, iar acum sunt derulare „activităţi de urmărire penală în ritm continuu şi susţinut”, potrivit comunicatului.

„Au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care îşi desfăşoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică”, se mai arată în comunicat.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt