Cazul fetiţei ucise la Arad/ Concubinul mamei a recunoscut crima; un martor spune că bărbatul consuma droguri

Cazul fetiţei ucise la Arad/ Concubinul mamei a recunoscut crima; un martor spune că bărbatul consuma droguri

Bărbatul din Arad suspectat că a ucis fetiţa de 4 ani a concubinei sale şi-a recunoscut fapta, el declarându-le anchetatorilor că a lovit-o cu capul de un perete şi i-a transportat cadavrul într-un geamantan.

Iniţial, el a spus că fetiţa a decedat în mod accidental când îi făcea baie, că s-a speriat şi i-a aruncat cadavrul pe câmp, dar nu a incendiat-o.

Ulterior, în faţa procurorilor, bărbatul şi-a schimbat declaraţia şi a recunoscut că el a ucis-o pe fetiţă, după ce a dat-o cu capul de peretele din holul locuinţei, fiind deranjat că fetiţa nu îl lăsa în pace şi vroia să se joace cu el.

"Inculpatul a declarat că, apropiindu-se de copil, a constatat că fetiţa nu are puls, s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a depus într-un geamantan, l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi la o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taxi până în cartierul Bujac din municipiul Arad şi, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând de la faţa locului. Mama nu ştia. Născuse de şase zile şi a venit acasă în cursul zilei de luni. A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răspuns că se află la vecini. Conform declaraţiei unei martore, persoana care s-a prezentat să facă denunţul la IPJ Arad, este cunoscut ca un consumator de droguri", a declarat, la un post de televiziune, Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Marţi, bărbatul a fost dus de anchetatori la locul faptei pentru reconstituire, după care va fi prezentat în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt