Condamnat la 37 de ani de închisoare

Condamnat la 37 de ani de închisoare

Criminalul din Oneşti care a omorât doi oameni a primit pedeapsa maximă. Gheorghe Moroşan a fost condamnat la 37 de ani de închisoare. Şi soţia lui a primit 12 ani de pentru complicitate la lipsire de libertate. Familiile victimelor au primit daune morale de 2 milioane de euro. Nici la doi ani de la crima pe care a comis-o, Gheorghe Moroşan nu îşi recunoaşte faptele şi încă susţine că el doar şi-a făcut dreptate. Vă avertizăm că urmează imagini si informaţii care vă pot afecta emoţional.

În anul 2021, cu doar câteva zile înainte să omoare doi oameni, Gheorghe Moroşan îşi anunţa crima în mediul online. În acelaşi an pe 1 martie doi muncitori de 36 şi 52 de ani renovau un apartament din Oneşti. Gheorghe Moroşan era supărat că fusese evacuat din casă. Ca să se răzbune a sechestrat şi legat în balconul apartamentului doi oameni nevinovaţi. Poliţiştii au încercat 6 ore să negocieze cu el, dar nu au reuşit. Moroşan i-a înjunghiat. La doi de la crima oribilă din Oneşti bărbatul şi-a primit pedeapsa.

Magistraţii Curţii de Apel din Bacău au decis să îl condame la 30 de ani de închisoare la care se adaugă şi sporul obligatoriu de un sfert din totalul celorlalte pedepse. Mai exact, 7 ani şi patru luni de închisoare. Pedeapsa principală este de 37 de ani, dar legea permite doar executarea a 30 de ani de închisoare.

În dosar sunt 10 părţi civile, rudele celor doi muncitori. Fiecare a primit daune morale de câte 200 de mii de euro. Avocatul care a apărat famiile îndurerate susţine că în aceşti doi ani Gheorghe Moroşan nu s-a simţit niciodată vinovat pentru crima comisă. Doar a vrut să îşi facă dreptate pentru că a fost evacuat din apartament.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt