Cum se consumau drogurile la chefurile din cluburile de fiţe. Investigatori sub acoperire şi dealeri ţepari

Cum se consumau drogurile la chefurile din cluburile de fiţe. Investigatori sub acoperire şi dealeri ţepari
Picture of rock concert, music festival, New Year eve celebration, party in nightclub, dance floor, disco club, many people standing with raised hands up and clapping, happiness and night life concept

Pentru a proba consumul de droguri din două cluburi de fiţe unde se organizau chefuri private au fost folosiţi investigatori sub acoperire, ancheta arătând că dealerii îşi ţepuiau clienţii.

Referatul de arestare preventivă, întocmit de procurorii DIICOT Neamţ în cazul celor zece inculpaţi din dosarul drogurilor de la două cluburi de fiţe din Piatra Neamţ, arată explicit cum erau procurate drogurile, cum erau consumate, cine supraveghea totul şi ce măsuri de precauţie îşi luau clienţii şi dealerii pentru a nu fi prinşi. 

Referatul de arestare preventivă, întocmit de procurorii DIICOT Neamţ în cazul celor zece inculpaţi din dosarul drogurilor de la două cluburi de fiţe din Piatra Neamţ, arată explicit cum erau procurate drogurile, cum erau consumate, cine supraveghea totul şi ce măsuri de precauţie îşi luau clienţii şi dealerii pentru a nu fi prinşi.    În acest dosar, printre arestaţi se află Constantin Cuejdianu şi Cristian Valentin Dobrea, patronii pub-urilor Jazz City Cafe, respectiv Chaplin's, care au avut un rol determinant în organizarea petrecerilor cu circuit închis la care ingrediente de bază erau stupefiantele. Pentru a proba faptele penale, anchetatorii au folosit şi investigatori sub acoperire.   

Urmărirea penală a început la data de 1 februarie 2021, existând informaţii că au loc petrecerile private săptămânal, în fiecare noapte de sâmbătă spre duminică, care începeau după ora 22.00. La unul din localuri, Chaplin's, totul avea loc la etaj, iar invitaţilor li se deschidea o prin spatele imobilului, după un „bip“ telefonic.   

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt