Momentul în care Ana Modoran a fost oprită de Poliţie

Momentul în care Ana Modoran a fost oprită de Poliţie

Au apărut primele imagini cu momentul în care Ana Morodan a fost oprită de Poliţie in trafic. Vloggeriţa pare că abia se mai ţinea pe picioare. A fost însă eliberată din arest şi este sub control judiciar, după ce a fost prinsă băută şi drogată la volan. Influenceriţa are şi are trei dosare penale. Ana Morodan a scris şi un mesaj pe pagina sa de Instagram.

Ana Morodan este oprită de Poliţie prima dată. Coboară din maşină, deşi iniţial nu a vrut să oprească la semnalele agentilor, şi cu greu reuşeşte să se ţină pe picioare. Se sprijină de maşină, iar când este condusă la maşina poliţiei, un agent de la rutieră a fost nevoit să o ţină de braţ pentru că bloggeriţa se deplasa cu dificultate.

I s-a retinut permisul pentru că a refuzat testarea cu aparatul etilotest, testarea antidrog, dar şi prelevarea de probe la INML. După doar câteva ore este oprită din nou de poliţie. Consumase alcool, substanţe interzise şi nu avea nici permis. După 24 de ore în arest, Ana Morodan le-a transmis fanilor sai un mesaj pe pagina de Instagram.

Influencerita a negat că ar fi consumat droguri. Spune că a luat pastile ca să poată să doarmă. „Am greşit, îmi pare rău că v-am dezamăgit şi sunt recunoscătoare că n-am făcut şi mai mult rău”, a mai transmis fanilor din online.

Supranumită Contesa digitală, Ana Morodan recunoaşte că imaginea afisată pe social media este doar ….o imagine. Bloggeriţa este şi o prezenţă jovială în emisiunile TV şi adoră să iasă în evidenţă. Ana Morodan s-a ales cu 3 dosare penale, iar judecătorii au decis plasarea ei sub control judiciar pentru 60 de zile.

foto: Ana Modoran

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt