Rudele cer închisoare pe viaţă pentru şoferiţa din Iaşi

Rudele cer închisoare pe viaţă pentru şoferiţa din Iaşi

Rudele cer pedeapsa maximă penrtru şoferiţa din Iaşi care a omorât patru muncitori. Numai că procesul este unul greoi. Şoferiţa nu recunoaşte nici acum că s-a aflat la locul accidentului şi că este vinovată pentru moartea celor patru. Mai mult, familiile celor decedaţi ar putea să nu îşi primească despăgubirile după ce compania de asigurări a intrat în insolvenţă. Atenţie, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional!

Ion Ivanciu făcea parte echipa de muncitori în noaptea în care a avut loc tragicul accident. Îşi aminteşte perfect tot ceea ce s-a întâmplat şi cu greu poate relata firul evenimentelor în faţa instanţei.

Soţia inginerului Duca cere pedeapsa maximă pentru şoferita care i-a ucis soţul şi a lăsat o fată de 20 de ani fără tată. În plus atitudinea sfidătoare a femeii a reprezentat un motiv de furie pentru toate rudele celor omorâţi.

Şoferiţa nu recunoaşte nici acum că este vinovată. Peste 30 de persoane vor fi audiate în acest dosar, care pare că bate pasul pe loc.

În noaptea de 16 spre 17 iunie, şoferiţa din Iaşi s-a urcat la volan după ce consumase băuturi alcoolice, iar la scurt timp a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un zid. Maşina a ricoşat ulterior într-un grup de muncitori. 4 persoane au murit pe loc, iar alte 3 au fost rănite grav.

foto: stireadeiasi.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt