Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West – Focus Prima TV

Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West

Vanity Fair Oscar Party. 09 Feb 2020 Pictured: Kim Kardashian, Kanye West. Photo credit: MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA606324_010.jpg) [Photo via Mega Agency]

Kim Kardashian și Kanye West divorțează după 7 ani de mariaj. Kim a depus deja actele de divorț iar cuplul ar fi ajuns și la un acord în ceea ce privește custodia celor patru copii. Cunoscutul rapper american și de acum fosta sa soție au de împărțit și o avere fabuloasă. De peste 2 miliarde de dolari.

Însă, după 7 ani de mariaj va rămâne din nou singur. Presa americană scrie de câteva săptămâni despre separarea dintre Kim Kardashian și Kanye West, însă publicația TMZ a fost cea care a aruncat bomba. Actele de divorț au fost deja depuse.

Potrivit apropiaților divorțul ar urma să fie o afacere liniștită. Kim a cerut custodia celor patru copii, iar rapp-erul a fost de acord cu acest lucru. De asemenea, ei au deja semnat un acord prenupțial, așa că împărțirea averii de 2 miliarde de dolari nu va fi o problemă. În documentele de divorț depuse de Kim nu este specificată și data la care va avea loc separarea.

Relația lor a început să se rupă încă de anul trecut, când Kanye și-a anunțat candidatura la prezidențiale. În timpul unui eveniment din campanie, Kanye a spus că el și Kim au vorbit despre avort în timp ce era însărcinată cu primul copil. Acel episod a fost urmat de altele cu atacuri la adresa familiei soției sale, iar atunci Kim a intenționat să îi ceară divorțul. Doar tulburarea bipolară de care suferă rapp-erul a făcut-o să
își amâne decizia. De atunci, cei doi au stat separați: Kanye a locuit la ferma sa din Wyoming și Kim la conacul lor din Calabasas.

În anul 2013, Kim a rămas însărcinată cu primul lor copil, North, iar în 2014 cei doi s-au căsătorit. Kim și Kanye au acum patru copii împreună. Pentru ultimii doi ei au ales o mamă surogat.

Dacă rapp-erul este la primul divorț, Kim Kardashian este la al treilea deja. Ea a mai fost căsătorită cu producătorul Damon Thomas, de care a divorțat în 2004. În 2011 s-a căsătorit cu jucătorul de baschet Kris Humphries, dar mariajul loc nu a durat decât 72 de zile.

Total
0
Shares
Total
0
Share