Kourtney Kardashian și Travis Barker au ajuns în fața altarului din Las Vegas fără să semneze contracul prenupțial la care ar fi lucrat. - Focus Prima TV

Kourtney Kardashian și Travis Barker au ajuns în fața altarului din Las Vegas fără să semneze contracul prenupțial la care ar fi lucrat.

Kourtney Kardashian și Travis Barker au avut parte de o ceremonie la o capelă de căsătorii din Las Vegas, însă sursele susțin că nu a fost o căsătorie legală. În ciuda acestui fapt, dragostea puternică dintre cei doi i-a determinat să sărbătorească după Premiile Grammy la One Love Wedding Chapel, în ceea ce părea a fi o nuntă. Ba mai mult, apropiații cuplului susțin că cei doi ar fi vrut să își unească destinele fără a semna un contract prenupțial.

Kourtney Kardashian și Travis Barker nu au semnat un contract prenupțial înainte să ajungă la altar

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru TMZ că cei doi nu aveau un certificat de căsătorie, iar ceremonia a fost „doar de distracție”. Kardashian are o avere de 65 de milioane de dolari, potrivit CelebrityNetWorth.com, în timp ce valoarea netă a lui Barker este estimată la 50 de milioane de dolari. Mai multe surse apropiate cuplului au declarat că cei doi lucrau la un contract prenupțial înainte de ceremonie, însă nu a fost semnat.

Cu toate acestea, aceleași surse susțin că cei doi iau în considerare și semnarea unui contract postnupțial. Asemenea celui semnat înaintea căsătoriei, contractul va separa câștigurile financiare din timpul mariajului. Ceremonia dintre Kardashian și Barker în Las Vegas, oficiată de un bărbat îmbrăcat la fel ca Elvis Presley, nu va fi singura lor ceremonie, au mai spus surse pentru TMZ. Cuplul plănuiește să facă ceva mai „elaborat” pentru familie și prieteni.

Total
0
Shares
Total
0
Share