Kurtosul, vedetă în America

Kurtosul, vedetă în America

A dus gusturile româneşti la New York iar asta i-a adus succesul. Radu Sârbu a devenit cunoscut în toată America
după ce şi-a deschis o afacere cu Kurtos Kolacs, pe care îl face după o reţetă de sute de ani învăţată de la bunica sa. De la un mic butic a ajuns la sute de comenzi iar povestea lui a ajuns pe prima pagină a ziarelor de peste hotare.

Radu Sârbu a plecat în urmă cu 19 ani să-şi trăiască visul american. La sute de mii de kilometri distanţă şi-a întâlnit jumătatea- tot o româncă. Împreună şi-au dorit să facă ceva inedit aşa că au pus pe picioare o mică afacere. Vinde kurtos kolac.

Vestea s-a dus rapid printre românii din Statele Unite şi nu umai. La scurt timp americanii s-au îndrăgostit de gustul produsului românesc.

De afacerea lui Radu a auzit şi presa de peste ocean. Povestea lui a fost pe prima pagină a zirelor iar reţeta apare
acum şi într-o carte de bucate.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt