L-a lovit și l-a lăsat să moară – Focus Prima TV

L-a lovit și l-a lăsat să moară

Nepotul l-a lovit cu maşina, şi, în loc să-l ducă la spital l-a dus acasă şi l-a lăsat să agonizeze până la moarte! Este un caz terifiant care a avut loc într-o localitate din Suceava. Victima este un bărbat de 50 de ani, care a fost descoperit în casă, de vecini, după două zile de la accident.

Accidentul a avut loc în localitatea Ostra, din Suceava, în seara de 5 ianuarie. Bărbatul de 50 de ani mergea pe marginea drumului și, la un moment dat, a fost lovit în plin de un autoturism.

Înainte de accidentul, care avea să-i fie fatal, victima fusese la un bar din apropierea casei sale. Vecinii susțin că, deși aceasta obișnuia să consume alcool, în seara tragediei era cât se poate de lucid.

Victima locuia singură într-o casă modestă, iar consătenii spun că era un om liniștit și muncitor. Își câștiga existența lucrând cu ziua prin sat. Era priceput, iar vecinii îl apreciau foarte mult. Nepotul victimei se află acum în arest preventiv. Pe lângă faptul că și-a lovit unchiul cu mașina și apoi l-a părăsit în casă, în agonie, polițiștii au aflat că tânărul de 21 de ani încerca să șteargă toate urmele care duceau spre el.

Sătenii cred că șoferul va scăpa de închisoare, dat fiind gradul de rudenie dintre acesta și victimă.

Total
0
Shares
Total
0
Share