La vânătoare de oferte de vacanță - Focus Prima TV

La vânătoare de oferte de vacanță

S-au deschis porțile celui mai mare târg de turism din România. Cei mai mulți vizitatori sunt cu gândul la vacanța de Crăciun sau Revelion, dar există și oferte pentru cei cărora le place să-și planifice concediul cu jumătate de an înainte. Și nu greșesc. Acum pot obține reduceri și de 50%. Pachetele all inclusive în Turcia, Bulgaria și Grecia rămân în topul preferințelor românilor.

Peste 80 de agenții din țară și străinătate își prezintă ofertele la Romexpo, la prima ediție de după pandemie a Târgului de Turism. Pe lângă prețuri avantajoase, tour operatorii promit și experințe de neuitat peste hotare.

Turcia rămâne una dintre destinațiile de vacanță preferate. Anul acesta de exemplu, Antalya a fost vizitată de peste 250 de mii de români. Cine vrea să prindă cele mai bune oferte trebuie să facă rezervari din timp, alfel și pe acest segment se anunță scumpiri pentru sezonul 2023.

Cât despre destinațiile interne, pentru că turiștii vor să evite drumurile proaste, sunt lansate pachete cu plecări de pe cât mai multe aeroporturi.

Oferte bune sunt și pentru Crăciun și Revelion. Prezent la deschiderea târgului, ministrul turismului, Daniel Cadariu, promite un program prin care va promova România cu ajutorul influencerilor, dar a amintit și de petrecerea milionarilor de la Castelul Bran.

Targul de turism de la Romexpo este deschis până duminică, 13 noiembrie.

Total
0
Shares
Total
0
Share