Lacrimi și durere, la poartă la Matei Balș – Focus Prima TV

Lacrimi și durere, la poartă la Matei Balș

Rudele pacienților internați la Matei Balș au venit plângând, rând pe rând, la poarta spitalului, sperând că pot afla informații despre soarta celor dragi lor. Autoritățile au pus la dispoziție și două numere de telefon, la care au putut cere informații. Pe parcursul zilei, mai mulți oameni, impresionați de tragedie, au venit și au depus coroane sau au aprins lumânări.

Rudele pacienților de la Matei Balș au venit plângând la poarta spitalului, după ce au aflat de tragedie de la televizor.

Mai târziu, în fața unității medicale, pe lângă rudele bolnavilor, și-au făcut apariția mai multe persoane, care și-au strigat durerea și frustrările și au adus flori și lumânări.

Printre cei care au venit la Balș s-a numărat și tatăl lui Mihai Alexandru, chitaristul formației Goodbay to Gravity, care și-a pierdut viața în incendiul de la Colectiv.

Departamentul pentru Situații de Urgență a deschis 2 linii telefonice unde aparținătorii pot afla informații despre relocarea pacienților evacuați din cauza incendiului.

Total
0
Shares
Total
0
Share