Lecțiile live, cu drona, revin în această toamnă - Focus Prima TV

Lecțiile live, cu drona, revin în această toamnă

Educația la înălțime revine în România. Așadar, elevii continuă seria de lecții live, cu drona, din locuri relevante
pentru fiecare materie în parte. Prima lecție de geografie din această toamnă se va transmite direct din munții Țarcul, din Măgura Zimbrilor. Totul poate fi urmărit și online, iar la final, clasele care vor participa activ la ore vor avea parte și de un premiu.

8 lecții cu câte 30 de mii de elevi în același timp. Așa s-a făcut educația…la înălțime din această primăvară. Lecțiile
transmise live i-au fascinat atât pe elevi, cât și pe cei de la grădiniță.

Direct de la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră, din Maramureș, Bucegi, Dăbuleni, mausoleul victimelor
comunismului din Sighet sau din Dobrogea, elevii au putut urmări live și învăța în același timp lecții de geografie, istorie sau biologie.

Succesul lecțiilor unice a fost atât de mare încât continuă și în această toamnă. Prima lecție va fi un spectacol al naturii live din Munții Țarcul. Elevii vor învăța despre zimbri și alte animale sălbatice, despre singurul orfelinat de urși din Europa dar și despre speciile amenințate cu dispariția.

La final, cineva va beneficia de un premiu important: un weekend la Măgura Zimbrilor. Lecții livevor fi și despre…femeile celebre din România, fuga din comunism, resursele limitate ale Pământului și ultima lecție va fi live din afara granițelor țării. Toată lumea poate urmări lecțiile pe canalul de youtube Educație la înălțime, iar trei clase din școli diferite vor fi alese să participe activ, prin zoom.

Total
0
Shares
Total
0
Share