Liber la distracție pentru cei vaccinați - Focus Prima TV

Liber la distracție pentru cei vaccinați

E oficial! 1 iunie este data la care România se relaxează și mai mult. Se reiau petrecerile private și competițiile sportive cu spectatori, în spaţii închise. Totodată, pentru cei vaccinaţi, se redeschid cluburile, discotecile, dar și piscinele și locurile de joacă din interior. Numărul participanților poate crește dacă toţi sunt vaccinaţi.

Din prima zi a lunii iunie, se reiau petrecerile private precum nunțile cu număr nelimitat de persoane. Însă NUMAI daca toți invitații sunt vaccinaţi. În caz contrar, la aceste evenimente pot participa cel mult 70 de oameni la exterior și 50 la interior

În ceea ce privește evenimentele mari, cum sunt festivalurile, se pot organiza cu cel mult 1.000 de persoane, în aer liber, însă cu distanțare și mască. Vor putea veni în număr nelimitat, doar dacă toți cei din public se vaccinează.

La evenimentele mari, regulile vor fi altele.

În plus, și festivitățile de final de an școlar pot fi organizate cu elevi, profesori și părinți. Condiția este ca însoţitorii celor mici să fie vaccinați. Totodată, pe stradă vor avea voie cel mult 8 oameni într-un grup, iar în birourile în care sunt maximum 5 angajați, nu va mai fi obligatorie masca de protecție, dacă toți sunt vaccinați.

Total
0
Shares
Total
0
Share