Cadouri de poveste pentru Crăciun

Cadouri de poveste pentru Crăciun

Bluze tradiţionale, bijuterii făcute manual, decoraţiuni de Crăciun sau bucate delicioase. Cu asta şi-au încântat privirile şi papilele gustative vizitatorii Pieţei Ţărăneşti din Capitală. Întârziaţii au găsit aici cadoul perfect iar pofticioşii au plecat acasă cu mâncăruri…făcute ca la mama acasă.

Miki este unul dintre expozanţii care ne propune anul acesta un altfel de cadouri, unele cu poveste şi de suflet, numai bune de dăruit sau de pus în brad.

La standul lui Marian Brâncoveanu sunt înşirate cele mai frumoase şi colorate idei de cadouri. La ele se munceşte zile întregi iar ce iese din mâinile lui este numai bun de împachetat şi pus sub brad.

Deloc surprinzător, doritorii nu au întârziat să apară. În lipsa târgurilor de Crăciun au venit la piaţa de la Muzeul Ţăranului Român în căutarea darului perfect. Ce-i atrage? Originalitatea.

Cei mai încântaţi au fost şi de această dată cei mici. Cuvintele au fost puţine dar entuziasmul…peste măsură.

Iar dacă după atâta umblat după cadouri nu v-a mai rămas timp pentru a pregăti bunătăţi pentru Crăciun, cei mai pricepuţi bucătari au venit cu preparate tradiţionale, gata de pus pe masă.

Pentru ediţia din acest an organizatorii s-au asigurat nu doar că fiecare va găsi pe standuri cadoul perfect ci şi că normele sanitare sunt respectate cu sfinţenie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt