Târg de toamnă pe Mătăsari

Târg de toamnă pe Mătăsari

Zi de vară în plină toamnă! Adică o amosferă perfectă pentru ca bucureştenii să se bucure de, poate, ultimul eveniment în aer liber din acest an - Târgul de Toamnă de pe Mătăsari. Vizitatorii s-au delectat cu muzică românească veche, vin fiert şi must şi au putut cumpăra diferite produse de la mesteşugari.

Mihai Gârleanu locuieşte în apropiere de capitală. Retrăieşte copilăria şi la vârsta adultă datorită jucăriilor cărora le dă viaţă.

Alexandra a locuit timp de 17 ani în Barcelona, dar în 2019 s-a întors în România. Acum a intrat în domeniul viticol. Împreună cu Sebastian promovează vinul românesc atât în ţară, cât şi la Londra.

Diana Cartianu este din Bucureşti, iar pasiunea pentru colaje şi-a descoperit-o în urmă cu aproape patru ani. La început, a fost o joacă, îi plăcea să decupeze şi să lipească. Apoi totul s-a transformat într-un hobby şi ulterior în afacere.

Târgul de toamnă de pe Mătăsari a fost gândit ca o punte spre iarna care va veni şi un ultim prilej pentru bucureşteni de a se bucura de un eveniment în aer liber.

foto: facebook.com/luciana.gingarasu

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt