Lipsa măștii, amendată cu 30 de mii de euro – Focus Prima TV

Lipsa măștii, amendată cu 30 de mii de euro

Cute Females Trying To Protect Themselves From Virus With Surgical Masks

Tot mai multe țări din jurul României declară starea de urgență și instituie carantine la nivel național. După ce ieri
Ungaria intra oficial într-un lockdown parțial, astăzi în Republica Moldova a fost decretată starea de urgență. Iar în statele din vest, măsurile restrictive sunt dublate de amenzi tot mai consistente. În Spania, nepurtarea măștii de protecție este sancționată cu până la 30 de mii de euro.

De astăzi, masca de protecție a devenit obligatorie pentru toate persoanele de peste șase ani din Spania. Regula se aplică în toate spațiile publice interioare și exterioare, inclusiv pe plajă și la bazinele de înot. Până în prezent, măsura era lăsată la latitudinea autorităților regionale. Ca să se asigure că măsura va fi respectată întocmai, autoritățile de la Madrid au anunțat amenzi record, de până la 30 de mii de euro.

Între timp, dincolo de Prut, în Republica Moldova, a fost decretată din nou starea de urgență.

Deterioararea situației epidemiologice se resimte de altfel în toate statele din jurul României. Ieri, Ungaria a prelungit carantina națională până pe 8 aprilie. Bulgaria se află și ea în lockdown național, iar școlile, restaurantele și centrele comerciale au fost închise încă de săptămâna trecută. Până pe 10 aprilie, și capitala ucraineană Kiev se află în carantină din cauza creșterii semnificative a numărului de infectări.

Total
0
Shares
Total
0
Share